Tadaa !

Het is een hele ommezwaai geweest… Van een eenvoudig, vierkant, wit-grijs kerkje (foto staat nog op mijn Instagram) naar een kleurrijke foto van de rug van een man in een wijngaard.

Weet je, ze sluiten beide perfect aan bij het verhaal, maar het kerkje had ik zelf geportretteerd en de kwaliteit van die foto was ontoereikend… Dan maar een foto gebruikt die professioneel gemaakt is. Het kan de uitstraling van het boek maar ten goede komen.

De finale cover is meteen ook de begeleidende foto bij deze blog. U mag uw mening geven!

En zo kan je meteen ook de titel aflezen: “Le mec”.

Jawel: de kerel… De uitgeverij vond dat een Franse titel in Nederland niet zou bijdragen tot het succes van het boek (sic). Ze weten waar ze het over hebben, dus is er geopteerd om de vertaling als ondertitel te gebruiken. Geeft ook meteen aan dat het boek in het nederlands is. Voilà!

En om maar meteen alles mee te geven, hieronder de korte samenvatting die achterop het boek staat om de twijfelende lezer over de spreekwoordelijke streep te trekken.

(Ja… “kort” is hier nogal letterlijk toegepast. Maar wat moet je ermee…? Je wil niet te veel vertellen, en toch de interesse wekken. Aangeven dat het over wijn gaat, maar ook over intermenselijke relaties. Niet gemakkelijk, hé? Maar ik denk dat het goed is zo:)


"Wijngoed Dutronc zit in een lastige situatie. Stevige concurrentie pikt hun medewerkers en hun klanten in. En dan komt een kerel het erf opgewandeld op zoek naar werk.

Is hij de oplossing voor al hun problemen?

Of is hij een deel van het probleem?"


mb


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Tadaa !

Flarden

Tadaa !

Merci en meer...

Schrijverij...

Sandrine en Pierre.