Milo wie?

Dit is waarschijnlijk de lastigste blog … Die waarin ik verondersteld word mezelf voor te stellen.

Dus, waarom wordt Milo hier als auteur geprofileerd? Omdat ik veel fantasie heb. Daarom!

Ik zie, hoor of lees dingen en ik maak er in mijn hoofd een volledig nieuw verhaal van, dat grappiger, spannender of emotioneler is dan de oorspronkelijke situatie. Maar wat doe ik er dan mee?

Wel, ik schrijf ook graag. Eerst deed ik het om de Heuvellandse wijnbouwers voor te stellen. Daarna ben ik, gebaseerd op die hersenkronkels, fictie en non-fictie beginnen schrijven over, wat dacht u, wijn. Allemaal in eigen beheer, zonder feedback of ondersteuning.

En nu ben ik al even bezig met ‘het’ boek(je), dat binnenkort door een echte uitgeverij wordt uitgebracht. Stel u voor!

Een boek met een echt verhaal en zelfs een tweede verhaallijn. Met intrige, drama, een beetje spanning en wat van die typische humor die ik te pas en te onpas uitprobeer. En met veel wijn. Vaneigens.

Moet u anders nog iets weten over mij? Ik ben actief in de autosector op zelfstandige basis. Ik kook graag, eet graag en drink relatief graag. Ik kijk belachelijk veel naar Njam, de Vlaamse kookzender. Ik supporter voor de Italiaanse voetbalploeg Fiorentina. En ik ben ruim 30 jaar gelukkig getrouwd met Katrien (ik denk zelfs 31), trotse papa van Lisa en Davy en ondertussen ook trotse schoonvader van Alix.

Meer moet u niet weten, toch?

mb


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Milo wie?

Flarden

Tadaa !

Merci en meer...

Schrijverij...

Sandrine en Pierre.